Ви зараз переглядаєте Молодість. Сила. Україна

Молодість. Сила. Україна

Українці вже втретє саме 12 серпня відзначили День молоді, який акцентує увагу на актуальних питаннях і викликах, з якими стикаються молоді люди сьогодні. Українська молодь демонструє свою небайдужість, бере участь у благодійних акціях та волонтерських проєктах та доводить, що навіть у складні часи можна робити світ кращим.

На майданчику обласної бібліотеки Чижевського відбулася інформаційно-просвітницька вулична акція «Молодість. Сила. Україна».

Фахівці відділу обслуговування користувачів вітали та розповідали учасникам акції про історію святкування Дня молоді, яка розпочалась після Другої світової війни, коли світ потребував нового підходу до розвитку молодого покоління та їхньої участі в глобальних справах.

Книжкова виставка знайомила учасників з художньою та психологічною літературою, яку читає сучасна молодь. А це трилогія «Дім дивних дітей», «Місто порожніх. Втеча з дому дивних дітей», «Бібліотека душ. Немає виходу з дому дивних дітей» Ренсома Ріґґза, «Стрілець. Темна вежа» Стівена Кінга, «Дружина мандрівника у часі» Одрі Ніффенеґґер, «Вбивці квіткової повні: таємниця індіанських убивств та народження ФБР» Девіда Ґренна, «Не бійтеся любити. 20 уроків самопізнання на шляху до щасливих стосунків» Олександри Соломон та інші.

Особливою популярністю користувалися традиційні передбачення по книзі Анни Барнс «Як бути щасливим». Ця розумна книга дає прості поради, підказки і навіть жартує.

Щастя та віри у власні сили! З Днем молоді!

Ірина Перетятько,
відділ обслуговування користувачів

Залишити відповідь