Ви зараз переглядаєте Залиш після себе слід

Залиш після себе слід

До Міжнародного дня без поліетиленових пакетів працівники відділу документів з економічних, технічних та природничих наук головної книгозбірні області провели вуличну екологічну акцію під гаслом «Життя без поліетиленового сміття – це реально».

Мета заходу – вже вкотре привернути увагу звичайних людей, користувачів поліетилену, до проблеми надмірного споживання одноразових поліетиленових виробів та, як наслідок, непоправного забруднення довкілля пластиковими відходами.

Під час акції всі охочі, а це були дорослі і малеча, розфарбовували екоторбинки за допомогою трафаретів та за власними малюнками. Екоторбинки стали подарунком від бібліотеки.

А ще учасники заходу познайомитись з книгою Маріанни Бойко «104 дні без поліетилену».

Авторка – відома українська екоблогерка, яка 104 дні провела без звичних пластикових речей. Вона розповідає про свій експеримент в українських реаліях і охоче ділиться лайфхаками. Зокрема, як відмовитися від використання поліетилену та усвідомити важливість зменшення сміття на планеті.

Відмовитися від поліетилену – це чудова можливість залишити після себе слід. Творчий, натхненний і корисний, а не тільки сміттєвий.

Залишити відповідь