Ви зараз переглядаєте Час читати!

Час читати!

Червень. Впевненою ходою іде літо – пора сонця, тепла і відпочинку, а для бібліотеки – це час нових знайомств, розваг на свіжому повітрі та позитивних емоцій.

Саме для цього на бібліотечному майданчику відбулась вулична акція, під час якої фахівчині відділу обслуговування користувачів розповідали кропивничанам та гостям міста про бібліотеку, про користь та переваги читання книжок, знайомили їх з книжковими новинками з психології, художньої та дитячої літератури.

Ніхто не міг пройти повз, адже відразу привертала увагу виставка нових надходжень від Українського інституту книги – творів «Герої України. Історична трилогія» від автора історичних бестселерів Володимира Білінського, «Історія нескорених» Дмитра Бушуєва, «Місто-герой Харків. 28 історій незламності» Дар’ї Бури, «Мої друзі емоції» Наталії Діденко та інші.

Інтерактивна гра «Літературний бутерброд» дала можливість учасникам акції проявити свої знання з класичної української та зарубіжної літератури. Вони робили бутерброд із трьох категорій: автор – назва його твору – головний герой цього твору. Наприклад, Леся Українка – «Лісова пісня» – Мавка. Також учасників зацікавили ребуси з теми «Бібліотека»: книга, автор, журнал, виставка та інші.

Заходьте до бібліотеки Чижевського і ви знайдете книги на будь-який смак та настрій!

Залишити відповідь