Ви зараз переглядаєте Ти як?

Ти як?

Упродовж травня у просторі для родин з дітьми головної книгозбірні області для студентів навчальних закладів Кропивницького пройшли заходи у рамках місяця обізнаності про ментальне здоров’я: лекції та дискусії «Як перемогти стрес?», «Ти як? Турбота про себе», «Як підтримати своє ментальне здоров’я», «Як подолати страх під час тривоги», «Техніки самодопомоги».

Усі заходи були спрямовані на збереження і зміцнення психічного здоров’я, виховання дбайливого ставлення до себе та оточуючих, сприяння усвідомленню факторів, що впливають на ментальне здоров’я, соціальної активності.

Учасники знайомились із Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?» – спеціальною платформою з доказовими техніками самодопомоги, верифікованими рекомендаціями від професіоналів, гарячими лініями і сервісами онлайн – та офлайн психологічної допомоги.

Студенти виконували вправи та практики, що допоможуть впоратися зі страхом, тривогою, заспокоїтися, почуватися впевненіше, надавати підтримку у складних життєвих ситуаціях собі та оточуючим. Кожен учасник заходу отримав плакати з QR-кодами Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», а також інформаційні закладинки, які містять техніки турботи про себе.

Піклування про свій психічний стан здоров’я – важливий чинник для відновлення здатності стабілізувати свій емоційний стан. Тож отриманні знання допоможуть молоді керувати своїми емоціями та поліпшити рівень ментального здоров’я.

Залишити відповідь