Ви зараз переглядаєте Артхаус клуб «У Чижевського»

Артхаус клуб «У Чижевського»

Для всіх прихильників якісного кінематографу пропонуємо фестиваль «Тиждень австрійського кіно» – це добірка найактуальніших стрічок, вироблених в Австрії чи в копродукції з нею. Кіноклубний фестиваль триватиме з 8 по 22 червня.

Програма:

ЦІЛЕ ЖИТТЯ 8.06.24
EIN GANZES LEBEN
Країна: Австрія, Німеччина, 2023
Хронометраж: 108 хв.
Жанр: драма
Режисер: Ганс Штайнбіхлер («Підводний човен», «Щоденник Анни Франк»)
У ролях: Штефан Ґорскі, Авґуст Цірнер («Колонія Діґнідад», «Непереборна Марта»), Юлія Франц Ріхтер («Ундіна»), Роберт Штадлобер, Маріанне Зеґебрехт («Війна Роуз»)
Екранізація перекладеного понад 40 мовами бестселера Роберта Зіталера.

Початок 20 століття. Осиротілий Андреас потрапляє під опіку безжального дядька на фермі в далекій долині. До хлопця ставляться не як до родича, а як до наймита. Його дитинство сповнюється жорстокості. Коли юнак нарешті покидає свого гнобителя, то опиняється на будівництві винаходу, що знаменує початок альпійського туризму — гірської канатної дороги. Нова робота відкриває нові життєві перспективи, й зовсім скоро Андреас знаходить своє кохання. Але на горизонті спалахує світова війна.

КОРСЕТ 15.06.24
CORSAGE
Країна: Австрія, Люксембург, Німеччина, Франція, 2022
Хронометраж: 113 хв.
Жанр: біографічна історична драма
Режисер: Марі Кройцер («Земля під моїми ногами»)
У ролях: Вікі Кріпс («Час», «Острів Берґмана», «Примарна нитка»), Флоріан Тайхтмайстер, Колін Морґан («Белфаст»)

Імператриця Австрії Єлизавета Баварська, відома як Сісі, завжди славилася своїми красою і стилем. Саме вона задавала модні тенденції у вищих колах суспільства. У Різдво 1877 року імператриці виповнюється 40 років, і тепер вона офіційно перебуває на порозі старості. Тоді Єлизавета розгортає хитру боротьбу за свій блискучий образ.

НУЛЬ КАЛОРІЙ 22.06.24
CLUB ZERO
Країна: Австрія, Велика Британія, Німеччина, Франція, Данія, Катар, 2023
Хронометраж: 110 хв.
Жанр: драма, трилер
Режисер: Джессіка Гауснер («Малюк Джо»)
У ролях: Міа Васіковська («Аліса в Країні чудес», «Виживуть лише коханці»), Сідсе Бабетт Кнюдсен («Світ “Дикий Захід”»)

В елітній школі після появи нової викладачки з «усвідомленого харчування» з’являється таємний клуб. Знайшовши гідний авторитет, члени цієї спільноти тренують самоконтроль і борються з нестримним споживацтвом. Та перш ніж у вчителів і батьків виникнуть якісь підозри, цей клуб стає небезпечним для самих учасників.

Приєднуйтеся до нашого фестивалю та насолоджуйтесь цікавими стрічками у гарній якості, в української озвучці та на легальній основі.

Залишити відповідь