Ви зараз переглядаєте Філософські рефлексії Володимира Базилевського

Філософські рефлексії Володимира Базилевського

16 травня 2024 року о 12-30 у бібліотеці Чижевського відбудеться «Зустріч у колі поета». Вона присвячена виданням нових книг відомого поета-земляка Володимира Базилевського «Обміняймося світлом» та «Інстинкт істини. Імпресії та медитації».

Володимир Базилевський – гордість нашого степового краю. Історія написання книги «Інстинкт істини. Імпресії та медитації» тривала, багаторічна – пів століття, а може й більше. У передмові Базилевський підказує: «…історія рукопису цієї книжки почалася з усвідомлення автором необхідності дисциплінувати свій хаотичний щоденник. Відмовитися від побутового, вторинного, дріб’язкового. Зосередитися передусім на тому, що має стосунок до літератури, культури загалом».

Цю книгу представить Оксана Гольник – літературознавиця, доцент Центральноукраїнського державного університету ім. Володимира Винниченка.

Нову книгу «Обміняймося світлом» презентує письменник Валерій М’ятович. Чільне місце у цій книзі посіли вірші про російсько-українську війну. За попередньою домовленістю автор в онлайн-режимі прочитає учасникам свої поезії.

До літературної зустрічі долучаться студенти-філологи Центральноукраїнського державного університету ім. Володимира Винниченка, що готують свої розповіді про творчість Володимира Базилевського.

Запрошуємо усіх зацікавлених на зустріч у відділі мистецтв!

Залишити відповідь