Нові надходження 2024

Клименко, Микола Олександрович.
Техноекологія : підручник / М. О. Клименко, І. І. Залеський ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т водного господарства та природокористування. – Стереотипне вид. – Херсон : ОЛДІ-плюс, 2020. – 347 с.

У посібнику міститься сучасна інформація про засади, методи та принципи що застосовуються у техноекологічній діяльності.

Бойко, Маріанна.
104 дні без поліетилену / М. Бойко ; Укр. ін-т книги. – К. : Віхола, 2020. – 180 с. : іл.

Авторка книги провела експеримент в українських реаліях і охоче ділиться лайфхаками, як не тільки відмовитися від використання поліетилену, а й стати екоблогером і допомагати іншим усвідомити важливість зменшення сміття на планеті.

Ґейтс, Білл.
Як відвернути кліматичну катастрофу / Б. Ґейтс ; пер. з англ. Ю. Костюк. – К. : Лабораторія, 2021. – 238 с.

У книзі Білл Ґейтс викладає широкий, практичний і доступний план зменшення викидів вуглекислого газу до нуля. Це той план, який допоможе нам уникнути кліматичної катастрофи. За допомогою експертів у галузі фізики, хімії, біології, техніки, політології та фінансів він зосередився на діях, необхідних для того, щоб зупинити вірний рух планети до екологічної катастрофи. У книзі він не лише пояснює, чому нам потрібно досягти нульового рівня викидів вуглекислого газу, але ще й детально розповідає, що нам потрібно зробити для досягнення цієї вкрай важливої мети.