Ви зараз переглядаєте В похід разом з батьками

В похід разом з батьками

Туристичний похід з дітьми – це чудовий спосіб згуртувати сім’ю, урізноманітнити дозвілля, подарувати дитині нові емоції та враження. Якщо правильно все організувати та взяти необхідні речі, похід стане захоплюючою та безпечною пригодою, яка запам’ятається дитині на все життя і прищепить любов до активного відпочинку на природі.

Як показує досвід затятих батьків-аутдорників, не так важливий вік дітей, як готовність мами й тата взяти на себе відповідальність і додатковий вантаж, спланувати маршрут «під дитину», забезпечити безпеку і водночас не «трястись» надмірно через будь-яку дрібницю.

Якщо вам цікаво дізнатися особливості походів з дітьми, як правильно збирати похідний рюкзак, що в першу чергу необхідно покласти в аптечку, як краще організувати харчування дитини та яке спорядження краще обрати, запрошуємо 18 січня о 16:00 до Інформаційно-туристичного центу на чергове засідання Батьківського клубу «В похід разом з батьками».

Захід проводиться у рамках програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг».

Залишити відповідь