Ви зараз переглядаєте Світ емоцій та почуттів

Світ емоцій та почуттів

13 липня о 15:00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться чергове засідання Батьківського клубу, присвяченого емоціям та почуттям.

Емоції – реакції на зовнішні та внутрішні подразники, які проявляються у вигляді задоволення або незадоволення, радості, страху, гніву тощо. Емоції виконують різні важливі функції в житті людини. Завдяки ним люди можуть розуміти один одного, оцінювати ситуацію, приймати рішення, захищатися від небезпеки. Існують сотні емоцій і ще більше – емоційних відтінків. Досить часто людина переживає дві та більше емоцій одночасно, тому інколи важко підібрати «потрібні слова» для опису своїх відчуттів.

Душевне здоров’я людини залежить не стільки від подій, що відбуваються у нашому житті, скільки від реакції на них. Саме тому кожному з нас необхідно навчитись керувати власним емоційним станом.

Тож запрошуємо на засідання Батьківського клубу, де ми разом з психологом Олександром Зінов’євим спробуємо навчитись володіти собою у різних життєвих ситуаціях. Лише позитивний підхід з вирішення життєвих проблем, уміння виявити свої відчуття, дбайливе відношення до всіх, хто нас оточує – рецепт гарного самопочуття.

Залишити відповідь