Діяльність центру

Веселий січень

Швидко плине час. Промайнув вже перший місяць 2023 року. За цей період в рамках роботи Майданчика «ІнтерСвіт» для користувачів з вадами зору відбулося багато цікавих веселих заходів: майстер-класи та ігри, голосні читання дитячих книг та вікторини… Нашими активними відвідувачами були дітки з вадами зору – вихованці СДНЗ № 46 «Краплинка».

Під час майстер-класів малеча вчилася виготовляти янголят, символи 2023 року – зайченят та котиків, лісову красуню – ялинку.

Цікавими були рухливо-пізнавальні ігри «Полювання на кольори» та «Полювання на літери». А практична гра-загадка «Як перейти річку», навчала малечу спритності та розвивала координацію рухів.

Загадки для дітей – більше для забавок, щоб розвеселити малят, але у той же час, вони вчать міркувати. Наша вікторина «Загадай – відгадай» дуже сподобалася дітлахам, поліпшила їхній настрій, стимулювала мислення.

Під час голосних читань маленькі гості слухали та обговорювали казки українських та зарубіжних дитячих письменників. А ще дітлахам припали до душі голосні читання «Зайчики та Котики», під час яких малеча уважно слухала колискові, вірші, пісеньки, оповідання про цих тваринок.

Впевнені, що у лютому діткам з вадами зору не доведеться нудьгувати. Адже бібліотекарям є що запропонувати! Обіцяємо, буде цікаво, весело, корисно!